Voorlichtingsbijeenkomsten Capabel Hogeschool

Aanmelden voor voorlichtingen is nog steeds mogelijk. Er zijn voorlopig geen groepsvoorlichtingen op locatie. Je ontvangt van ons een persoonlijke (telefonisch of online) voorlichting. Meld je hieronder aan voor de gewenste datum, locatie en opleiding en wij nemen contact met je op. Capabel Hogeschool geeft regelmatig een Corona-update.

Om een betere service voor de verschillende doelgroepen te kunnen bieden hebben wij onze voorlichtingen opgedeeld.

Voor al onze bachelor opleidingen hebben we overdag de voorlichtingen gepland op de uitvoeringslocaties Utrecht, Amsterdam en Rotterdam

De voorlichtingen voor (ver)Kort HBO, een beroepsopleiding of een master zijn in de avond en worden op al onze locaties aangeboden.

De dag is opgedeeld in blokken van een uur die elk een ander domein behandelen. Mail of bel ons gerust als je voor een andere opleiding dan een bachelor opleiding aanwezig wilt zijn, dan sturen we je het programma. We zijn bereikbaar op opleiding@capabelhogeschool.nl of via telefoonnummer 088 2701277

Je bent van harte welkom!

De volgende velden zijn niet juist ingevoerd: