Vakdocent Toegepaste Psychologie / Studieloopbaancoach Utrecht, 24-40 uur

Heb je een grote passie om studenten te begeleiden tijdens hun groeiproces richting een startbekwame beroepsbeoefenaar? Heb je kennis en ervaring als gedragswetenschapper? Dan maken we graag kennis met jou.

Als studieloopbaancoach heb je een prominente plek binnen de opleiding Toegepaste psychologie. Je staat met deze rol een vaste dag per week in nauw contact met studenten uit de hele opleiding. Daarbij draag je zorg voor de verbondenheid tussen studenten onderling, tussen studenten en docenten en tussen studenten en de opleiding. Je begeleidt de voltijdstudenten bij hun individuele route naar de eigen ambities, waarbij ze zich autonoom, betrokken en competent kunnen voelen tijdens de eigen studievoortgang. Dit vindt plaats binnen een open sociale leeromgeving op onze locaties.

Daarnaast kun je aan de slag gaan als vakdocent. Je draagt zorg voor diverse vakken uit de leerlijnen Psychologische Expertise, Methodisch werken, Communicatie en PPO (persoonlijke en professionele ontwikkeling) van de opleiding.

Wat breng je mee

• Je hebt een opleiding tot gedragswetenschapper of vergelijkbaar
  • Je bent enthousiast, mensgericht en daadkrachtig
  • Je weet studenten te inspireren en te stimuleren