Vakdocent Bachelor Toegepaste psychologie / Studieloopbaancoach, 24-32 uur

Heb je een grote passie om studenten te begeleiden tijdens hun groeiproces richting een startbekwame beroepsbeoefenaar? Heb je ervaring als gedragswetenschapper? Dan maken we graag kennis met jou.

Als studieloopbaancoach heb je een prominente plek binnen de Bachelor Toegepaste psychologie. Je staat met deze rol een vaste dag per week (dinsdag) in nauw contact met studenten uit de hele opleiding. Daarbij draag je zorg voor de verbondenheid tussen studenten onderling, tussen studenten en docenten en tussen studenten en de opleiding. Je begeleidt de voltijdstudenten bij hun individuele route naar de eigen ambities, waarbij ze zicht autonoom, betrokken en competent kunnen voelen tijdens de eigen studievoortgang. Dit vindt plaats binnen een open sociale leeromgeving op onze locatie in Rotterdam.

Daarnaast ga je op de woensdagen aan de slag als vakdocent. Je draagt o.a. zorg voor de PPO-lessen (Persoonlijke en professionele ontwikkeling) en bent inzetbaar voor diverse vakken uit de leerlijn Psychologische expertise en de leerlijn Communicatie van de opleiding.

Wat breng je mee

• Je hebt een opleiding tot gedragswetenschapper of iets vergelijkbaars
  • Je bent enthousiast, mensgericht en daadkrachtig
  • Je weet de studenten te inspireren en te stimuleren
  • Je bent erop gericht om een veilige en groeigerichte leeromgeving te creëren waarbinnen studenten kunnen werken aan zelfregulerend leren
  • Je haalt er voldoening uit om jouw kennis en ervaring met de studenten te delen
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als docent/begeleider (er zijn interne mogelijkheden voor bijscholing)

Waar kom je terecht

• Capabel hogeschool is een groeiende niet bekostigde hogeschool met de focus op praktijkgericht leren. Ons motto is dan ook; Vandaag leren, morgen doen
  • Je gaat onderdeel uitmaken van een klein bevlogen team van professional welke voortdurend gericht is op innovatie en onderwijskwaliteit, waarbij de relatie met de beroepspraktijk centraal staat
  • Je krijgt veel regie over de inhoud, vorm en kwaliteit van de activerende lessen die je geeft

Wat bieden wij

• Een tijdelijk contract met uitzicht op verlening
  • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring en genoten opleidingen
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioen

Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaande jou voldoende geïnspireerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je graag eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met de opleidingscoördinator TP, Hans van Iersel via 06-51316593.