Planner 16-24 uur, Utrecht

Voor ons hoofd/servicekantoor in Utrecht zoeken wij een Planner voor 16-24 uur per week.

Capabel Hogeschool is kleinschalig. Er werken ca 30 docenten en er zijn ca. 600 studenten verdeeld over vijf locaties. Studentenzaken zit centraal in Utrecht. Omgang met elkaar is informeel en betrokken. De studierichtingen zijn zorg, welzijn, farmacie, sociale zekerheid en rechten.

Wat ga je doen?

Je bent eerste aanspreekpunt voor één of twee vakgroepen op het gebied van onderwijsplanning. Dit betreft colleges, examens en communicatie met studenten. Je zorgt voor het tijdig en juist aanleveren van de roosters. Je hebt contact met verkoop, opleidingscoördinator en docenten.

Wat verwachten we van je?

• HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met Excel; het maken van roosters is dus voor jou geen probleem
  • Sociaal en taalvaardig (mail/brieven) met betrekking tot vragen en korte communicatie

Je bent in staat op verschillende niveaus contact te maken en te onderhouden. Plannen zit in je genen. We zoeken voor deze functie iemand die ook zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid durft te nemen. Je werkt ordelijk en systematisch en kunt snel schakelen.

Wat kun je van ons verwachten?

• Veelzijdige functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €3.500 o.b.v. 40 uur afhankelijk van je ervaring
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Professionele en informele werkomgeving
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Pensioen

Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaande jou voldoende geïnspireerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl. Wil je graag eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Sanne Dragstra via 088-2701233.

Tot dinsdag 26 januari kun je op deze vacature reageren, daarna laten we je weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd.