Docent/ontwikkelaar onderzoeksvaardigheden en onderzoeksbegeleiding, 8-40 uur

Capabel Hogeschool is een kleine, niet bekostigde, dynamische hogeschool met een landelijke spreiding van opleidingslocaties. Zij biedt geaccrediteerde deeltijd- en voltijdopleidingen aan op het niveau van bachelor en master, alsook geaccrediteerde beroepsopleidingen en trainingen op maat. Meer specifiek gaat het onder meer om opleidingen verpleegkunde, praktijkondersteuning huisartsen, social work, sociale zekerheid, farmaceutisch consulent, arbeidsdeskundigheid, casemanagement en  toegepaste psychologie. Wat de opleidingsrichtingen met elkaar gemeen hebben is dat zij allen behoren tot het domein van gezondheidszorg, sociale zekerheid en welzijn.

Voor opleiding hbo-v zoeken wij een collega die aankomend professionals enthousiast en vaardig wil maken voor het ontwikkelen van een onderzoekende houding en het doen van praktijkgericht onderzoek.

Wat ga je doen?

Als docent/ontwikkelaar onderzoeksvaardigheden en onderzoeksbegeleiding vervul je meerdere rollen. Als begeleider begeleid en ondersteun je studenten bij hun onderzoek in de verschillende stadia. Dat doe je op een studentgerichte en coachende wijze, onder meer door het scheppen van een stimulerende leeromgeving. Bij voorkeur doe je dit volgens de basisprincipes van “duurzaam onderwijs”. Als examinator beoordeel je, samen met een tweede examinator het eindproduct van een student.

Je werkt op wisselende tijdstippen, mogelijk in de avonduren, en op de verschillende leslocaties van Capabel Hogeschool. Daarnaast ben je lid van het opleidingsteam hbo-v. In de rol van teamlid lever je gestructureerd of ad hoc vanuit jouw specifieke deskundigheid input voor het inrichten van het curriculum, de toetsing en het verder verhogen van de kwaliteit van het onderwijs.

Wat breng je mee?

• een WO masteropleiding, bij voorkeur op het gebied van gezondheidszorg/welzijn dan wel aangevuld met werkervaring binnen die domeinen;
  • ervaring met het doen van praktijkonderzoek, zowel kwalitatief als kwantitatief en de vaardigheid de opgedane kennis over te dragen;
  • aantoonbare didactische en coachende vaardigheden;
  • een pedagogisch didactisch getuigschrift of de bereidheid de interne Leergang Onderwijs Professional van Capabel Hogeschool te volgen;
  • een prima beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.

Wie ben jij?

Je bent een samenwerkingsgericht teamlid met een grote mate van zelfstandigheid. Je bent flexibel inzetbaar en houdt van diversiteit. Je hebt een prima ontwikkeld analytisch vermogen en hebt improvisatietalent. Je vindt het leuk om nieuwe wegen te bewandelen en bent daarin mensgericht. Je functioneert proactief en bent een aanpakker. In een dynamische werkomgeving met betrokken en geengageerde collega’s, weet je je goed staande te houden.

Wat bieden wij jou?

• Een marktconform salaris met bijbehorende emolumenten;
  • Inzet van minimaal 8 en maximaal 40 uur per week, bij voorkeur op basis van een dienstverband. Werken op contractbasis is bespreekbaar;
  • Een flexibele functie, waarin je voor een belangrijk deel zelf je werkuren kunt indelen en de werklocatie kunt bepalen. Thuiswerken is veelal mogelijk;
  • De mogelijkheid om te werken met kleine groepen en nieuwe werkvormen te ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Een functie waarin je een verschil kunt maken.

Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Josje Meester (Opleidingscoördinator opleidingen gezondheidszorg) via 088-2701233 of j.meester@capabelhogeschool.nl.