Docent Verpleegkunde 8-40 uur, Utrecht (loondienst/ZZP)

Wil jij studenten enthousiast maken voor een beroep in de gezondheidszorg?

Voor de opleiding Hbo-verpleegkundige en Praktijk Ondersteuner Huisarts zoeken wij een nieuwe collega.

Als docent verpleegkunde sta je in direct contact met de student. Je ontwikkelt lesmateriaal en verzorgt lessen op jouw vakgebied. Je verzorgt zowel theoretisch als praktische klassikale lessen en begeleidt en ondersteunt studenten tijdens de stageperiode(s). Dat doe je op een studentgerichte en coachende wijze, door het scheppen van een stimulerende leeromgeving. Onderwijs vindt plaats via onze online leeromgeving en/of op de verschillende leslocaties van Capabel Hogeschool. Je werkt op wisselende tijdstippen, mogelijk in de avonduren.

Daarnaast ben je lid van het opleidingsteam gezondheidszorg. In de rol van teamlid lever je gestructureerd of ad hoc vanuit jouw specifieke deskundigheid input voor het inrichten van het curriculum, de toetsing en het verder verhogen van de kwaliteit van het onderwijs.

Wat breng je mee?

• Een afgeronde opleiding Hbo-v
  • Een actuele registratie in het BIG-register
  • Ruime en recente ervaring in de beroepspraktijk
  • Bij voorkeur in het bezit van een relevante masteropleiding
  • Je beschikt over didactische en coachende vaardigheden
  • Een pedagogisch didactisch getuigschrift of de bereidheid de interne Leergang Onderwijs Professional van Capabel Hogeschool te volgen

Wie ben jij?
Je bent een samenwerkingsgericht teamlid met een grote mate van zelfstandigheid. Je bent flexibel inzetbaar en houdt van diversiteit. Je hebt een prima ontwikkeld analytisch vermogen en hebt improvisatietalent. Je vindt het leuk om nieuwe wegen te bewandelen en bent daarin mensgericht. Je functioneert proactief en bent een aanpakker.

Wat bieden wij jou?

• Een flexibele functie waarin je voor een belangrijk deel zelf je werkuren kunt indelen en de werklocatie kunt bepalen
  • Thuiswerken is veelal mogelijk
  • De mogelijkheid om te werken met kleine groepen en nieuwe werkvormen te ontwikkelen
  • Een inspirerende werkomgeving
  • Een functie waar je echt je stempel kunt drukken
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Pensioen

Het is ook mogelijk je als ZZP-er aan ons te verbinden.

Over ons
Capabel Hogeschool is een kleine, niet bekostigde, dynamische hogeschool met een landelijke spreiding van opleidingslocaties. Zij biedt geaccrediteerde deeltijd- en voltijdopleidingen aan op het niveau van bachelor en master, alsook geaccrediteerde beroepsopleidingen en trainingen op maat. Meer specifiek gaat het onder meer om opleidingen verpleegkunde, praktijkondersteuning huisartsen, social work, sociale zekerheid, farmaceutisch consulent, arbeidsdeskundigheid, casemanagement, en toegepaste psychologie. Wat de opleidingsrichtingen met elkaar gemeen hebben is dat zij allen behoren tot het domein van gezondheidszorg, sociale zekerheid en welzijn.

Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Josje Meester (Opleidingscoördinator opleidingen gezondheidszorg) via 06-82053706.