'Een goede jurist is geen som van behaalde vakken'

Vind je het ook wezenlijk dat (juridische) kennis, vaardigheden en beroepshouding gelijktijdig worden ontwikkeld, dan bieden wij je een kans dat in het hoger onderwijs in de praktijk te brengen.

Jouw ervaring als basis voor groeigerichte ontwikkeling bij studenten

Bij Capabel Hogeschool werk je als team aan de groeigerichte ontwikkeling van studenten. Dit doe je door verzorging van werkcolleges, begeleiding, collegiale afstemming & ontwikkeling en beoordeling. Daarbij is ruimte voor jouw inbreng op grond van kennis en ervaring vanuit de praktijk. Die praktijkervaring bestaat dan uiteraard ook uit een samenstel van kennis, vaardigheden en persoonlijke competenties. De student staat daarbij steeds centraal.

Een dijk aan kennis en ervaring; niet uitsluitend als jurist

Werk je al jaren als jurist, bij voorkeur op het gebied van sociaalrecht, bedrijfsrecht en/of strafrecht? Heeft jouw interesse in de ontwikkeling van de mens ertoe geleid dat je startte met een mensgerichte opleiding zoals psychologie of coaching? Wil je zo’n dijk aan kennis en praktijkervaring -en eventueel ervaring als docent - inzetten voor de ontwikkeling bij onze studenten en het daarop afstemmen van onderwijsproducten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Veelzijdigheid en autonomie zijn kenmerkend

Docenten Recht binnen onze hogeschool hebben een veelzijdig en afwisselend takenpakket. Niet alleen juridische aspecten vragen de aandacht. Ook het sociale neemt een prominente plaats in. Flexibiliteit is daarbij een kernbegrip. Het vraagt ook dat je over de juridische bril heen naar de werkelijkheid kunt kijken. Taken kunnen ook liggen op administratief gebied. Dat alles moet je liggen. Daar staat tegenover dat jouw mening wordt gewaardeerd, je bij het werken in een informele werkomgeving inspraak en een grote mate van vrijheid hebt. Dat laatste geldt binnen grenzen ook voor het flexibel inzetten van de contracturen. Je werkt binnen een hecht team waarin professionaliteit, betrokkenheid, vertrouwen en openheid kenmerkend zijn.

Geïnspireerd?

Heeft deze vacature jou voldoende geïnspireerd om met ons kennis te maken? Als je dit alles je wat lijkt en het klikt binnen het team, dan bieden wij:

• Een bruto maandsalaris tussen €3.500 en €4.500 (o.b.v 40 uur)
  • Een pensioenregeling via Zwitserleven
  • Mogelijkheden voor bijscholing
  • 8% vakantiegeld
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Korting op je zorgverzekering
  • Een bijdrage aan een fitnessabonnement via Bedrijfsfitness Nederland (3195 aangesloten sportlocaties)
  • Aantrekkelijk fietsplan

Meer weten? Bel met de opleidingscoördinator: Annemieke Oostveen via 06-83395980. Ben je al voldoende gemotiveerd: stuur je cv met korte motivatie aan solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. De procedure bestaat uit twee rondes gesprekken die worden ingepland zodra geschikte kandidaten zich hebben gemeld. Een internetsearch kan aan de orde zijn.