Docent Praktijkonderzoek Farmacie, 8-24 uur (loondienst/ZZP)

Voor de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent zijn we op zoek naar docenten en begeleiders van Hbo-praktijkonderzoek die met enthousiasme hun onderzoekkennis en ervaring met onze studenten willen delen.

Je hebt een brede interesse in en passie voor patiëntenzorg en draagt graag bij aan de innovatie en verbetering van de kwaliteit van (farmaceutische) zorg in Nederland. Daarbij haal je plezier uit het stimuleren van studenten om zelf op zoek te gaan naar oplossingen en te bloeien tot zelfstandig Hbo-zorgverleners.

Wat ga je doen?

• Lesgeven in het doen van praktijk- en literatuuronderzoek, afgewisseld door individuele begeleiding van studenten bij het opzetten, uitvoeren en beschrijven van onderzoek in hun eigen apotheekpraktijk
  • Studenten begeleiden bij de uitvoer van hun praktijkonderzoek en het schrijven van de bijbehorende afstudeerscriptie/onderzoeksverslag, zowel schriftelijk, als mondeling
  • Je leert studenten praktijkproblemen van verschillende kanten te onderzoeken en zo tot vernieuwende zorgimplementaties te komen en hierover te rapporteren
  • Verzorgen van zowel klassikale als online lessen in de avonduren
  • Beoordelen van onderzoeksvoorstellen en scripties
  • Het geven van formatieve feedback
  • Het bijwonen van eindgesprekken en verdediging van de scriptie

Wat verwachten wij van jou?

• Je beschikt over didactische kwaliteiten en bent bekend met hedendaagse lesmethodes in zowel fysieke als online leeromgevingen
  • Je hebt expertise in en affiniteit met het doen van praktijkonderzoek, gecombineerd een analytische en oplossingsgerichte instelling
  • Je bent momenteel werkzaam als apotheker in de ziekenhuisapotheek, poliklinische apotheek, de openbare apotheek of als universitair docent (pre)
  • Je bij voorkeur ervaring in de praktijk van de openbare, poliklinische of ziekenhuisapotheek en/of in onderzoek aan de universiteit
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt een proactieve houding en opereert zelfstandig
  • Je schept er voldoening in studenten groeigericht te begeleiden
  • Je bent flexibel inzetbaar voor het begeleiden van studenten en het verzorgen van klassikale en online lessen in de avonduren en eventueel ook overdag

Het werken bij een kleine, innovatieve onderwijsinstelling zoals Capabel Hogeschool vereist initiatief, betrokkenheid bij de opleiding, nieuwsgierigheid, creativiteit, flexibiliteit en een voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering.

Wij bieden

• Veelzijdige functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
  • Een marktconform salaris, gebaseerd op je ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • 8% vakantiegeld
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Professionele en informele werkomgeving
  • Betrokken, leergierige en gemotiveerde studenten met een directe binding en ervaring met de praktijk, die onderzoek doen naar mogelijkheden om de farmaceutische patiëntenzorg in apotheken te verbeteren
  • De mogelijkheid om, naast de ingeroosterde lessen, de werkzaamheden flexibel in te delen
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Pensioen via Zwitserleven
  • Korting op je zorgverzekering
  • Een bijdrage aan een fitnessabonnement via Bedrijfsfitness Nederland (3195 aangesloten sportlocaties)
  • Aantrekkelijk fietsplan

Voor deze functie is het ook mogelijk om je als ZZP-er aan ons te verbinden, uiteraard gelden er in dat geval afwijkende voorwaarden.

Over ons
Capabel Hogeschool is een jonge en dynamische hogeschool, die volop in ontwikkeling is en constant haar onderwijs afstemt op de doelgroep en de actualiteit. Door de kleinschalige organisatie zijn wij als onderwijsteams in staat om flexibel te bewegen en snel innovatieve veranderingen door te voeren. Wij bieden zowel verkorte en volledige Hbo opleidingen, als maatwerk aan in zorg, welzijn en sociale zekerheid op onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

De opleiding Farmaceutisch Consulent richt zich op alle facetten van de ontwikkeling van de farmaceutische patiëntenzorg. De colleges en practica voor de opleiding Farmaceutisch consulent verzorgen wij zowel online, als op onze locatie in Utrecht.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen. Mail je CV vergezeld met een motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust op met Natascha Ayachi (Opleidingscoördinator Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent) via 088-2701233.