Docent / Ontwikkelaar Onderzoeksvaardigheden 8-40 uur Utrecht (ZZP/loondienst)

Als docent/ontwikkelaar onderzoeksvaardigheden en onderzoeksbegeleiding ontwikkel je lessen en lesmateriaal op jouw vakgebied. Je verzorgt de bijbehorende klassikale lessen en begeleidt en ondersteunt studenten bij hun onderzoek in de verschillende stadia. Dat doe je op een studentgerichte en coachende wijze. Onder meer door het scheppen van een stimulerende leeromgeving. Bij voorkeur doe je dit volgens de basisprincipes van “duurzaam onderwijs”. Je werkt op wisselende tijdstippen, mogelijk in de avonduren, en op de verschillende leslocaties van Capabel Hogeschool.

Daarnaast ben je lid van de opleidingsteams die verantwoordelijk zijn voor de opleiding waarin je wordt ingezet. In de rol van teamlid lever je gestructureerd of ad hoc vanuit jouw specifieke deskundigheid imput voor het inrichten van het curriculum, de toetsing en het verder verhogen van de kwaliteit van het onderwijs.

Wat verwachten wij van jou?

• Een WO masteropleiding, bij voorkeur op het gebied van gezondheidszorg/welzijn dan wel aangevuld met werkervaring binnen die domeinen
  • Ervaring met het doen van praktijkonderzoek, zowel kwalitatief als kwantitatief en de vaardigheid de opgedane kennis over te dragen
  • Aantoonbare didactische en coachende vaardigheden
  • Een pedagogisch didactisch getuigschrift of de bereidheid de interne Leergang Onderwijs Professional van Capabel Hogeschool te volgen

Jouw profiel
Je bent een samenwerkingsgericht teamlid met een grote mate van zelfstandigheid. Je bent flexibel inzetbaar en houdt van diversiteit. Je hebt een prima ontwikkeld analytisch vermogen en hebt improvisatietalent. Je vindt het leuk om nieuwe wegen te bewandelen en bent daarin mensgericht. Je functioneert proactief en bent een aanpakker. In een dynamische werkomgeving met betrokken en deskundige collega’s weet je je goed staande te houden.

Wat kun je van ons verwachten?

• Een groeiende en innoverende organisatie waar je volop de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen
  • Een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring en genoten opleidingen
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioen
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleiding en trainingen
  • De mogelijkheid om te werken met kleine groepen en nieuwe werkvormen te ontwikkelen
  • Een flexibele functie, waarin je voor een belangrijk deel zelf je werkuren kunt indelen en de werklocatie kunt bepalen. Thuiswerken is veelal mogelijk

Over ons
Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs. Wij lopen voorop met praktijkgestuurd HBO in zorg, welzijn, farmacie en sociale zekerheid. Meer specifiek gaat het onder meer om opleidingen verpleegkunde, praktijkondersteuning huisartsen, social work, sociale zekerheid, farmaceutisch consulent, arbeidsdeskundigheid, casemanagement en toegepaste psychologie. Wat de opleidingsrichtingen met elkaar gemeen hebben is dat zij alle behoren tot het domein van gezondheidszorg, sociale zekerheid en welzijn.

Bij Capabel Hogeschool studeren ruim 450 studenten. Met het aan de hogeschool verbonden expertisecentrum STECR zorgen we voor een permanente afstemming op het actuele vakgebied. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en een korte motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Josje Meester of Annemieke Oostveen via 088-2701233.