Docent Management en (Persoonlijk) Leiderschap in de Farmacie, 16-24 uur Utrecht

Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend Hbo Bachelor en Master onderwijs in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige Hbo opleidingen in zorg, welzijn en sociale zekerheid. Capabel Hogeschool werkt samen met de landelijk werkende onderwijsinstelling Capabel Onderwijs Groep. Beide instellingen richten zich op betaalbaar particulier onderwijs.

De colleges en practica voor de opleiding Farmaceutisch consulent verzorgen wij zowel online, als op onze locatie in Utrecht.

Voor de hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent zoeken we een docent Management, Ondernemerschap en (Persoonlijk) Leiderschap die zijn/haar enthousiasme voor management- en commerciële vraagstukken en de kunst van leidinggeven wil delen met onze studenten. Je bent dan ook zelf ervaren in het leiden van teams en projecten, het organiseren van werkprocessen en het managen van organisatievraagstukken. Daarnaast heb je expertise van ondernemerschap, waarbij we een ondernemende en commerciële instelling verwachten, met actuele en innovatieve inbreng op het gebied van farmaceutisch ondernemerschap. Je weet met jouw out of the box benadering studenten te stimuleren om nieuwe methoden uit te proberen en over de grenzen van hun organisatie en huidige werkwijzen heen te kijken. Dit combineer je met didactische vaardigheden en (ruime) ervaring in het verzorgen van onderwijs en training.

Ervaring in het farmaceutisch werkveld is een duidelijke pre. Gedegen praktijkervaring in zowel management als onderwijs weegt echter het zwaarst. Van belang is dat je van de laatste actualiteit en trends op het gebied van management, ondernemen en leiderschap op de hoogte bent, deze ook nauwlettend volgt, je zelfstandig en initiatiefrijk bent en dit weet te koppelen aan overdracht van kennis en kunde. Je bent een charismatisch docent die studenten weet te boeien, uit te dagen en te laten groeien, zodat ze zich ontwikkelen tot FPZ-professionals op hbo-niveau.

Wat ga je doen?

• Deelnemen aan het onderwijsteam op management- en leiderschapsgebied
  • Actief bijdragen aan onderwijsvernieuwing en actueel houden van het curriculum
  • Onderwijs ontwikkelen op het gebied van management & organisatie, ondernemerschap en (persoonlijk) leiderschap
  • Verzorgen van zowel klassikale lessen, als webinars in de avonduren en eventueel ook overdag
  • Beoordelen van praktijkopdrachten en geven van formatieve feedback
  • Begeleiden van studenten

Functie-eisen:

• Je hebt aantoonbare ervaring in het leiden en managen van teams, afdelingen en/of organisaties
  • Je hebt inzicht in organisatie- en bedrijfskundige processen
  • Je hebt kennis van en/of ervaring in ondernemen
  • Je hebt kennis van en/of ervaring in het farmaceutische werkveld (pre)
  • Je hebt affiniteit en ervaring met het geven en ontwikkelen van onderwijs
  • Je beschikt over didactische kwaliteiten
  • Je bent bekend met hedendaagse lesmethodes in zowel de F2F als virtuele leeromgeving
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt een proactieve houding en opereert zelfstandig

Wij bieden

• Een marktconform salaris
  • Een gevarieerde zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden
  • Een informele werkomgeving
  • Betrokken en deskundige collega’s
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioen

Voor deze functie is het niet mogelijk om je als ZZP-er aan ons te verbinden.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen. Mail je CV vergezeld met een korte motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Natascha Ayachi via n.ayachi@capabelhogeschool.nl of 088-2701233.