Docent Management en Persoonlijk leiderschap in de Farmacie, 16-24 uur (loondienst/ZZP)

Voor de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent zoeken we een docent Management, Ondernemerschap en Persoonlijk leiderschap die zijn/haar enthousiasme voor management- en commerciële vraagstukken en de kunst van leidinggeven wil delen met onze studenten.

Als docent ben je ervaren in het leiden van teams en projecten, het organiseren van werkprocessen en het aangaan van organisatievraagstukken. Je bent op de hoogte van de actualiteit, regelgeving en trends het gebied van management, ondernemen en leiderschap.

Je weet met jouw manier van benadering studenten te stimuleren om nieuwe aanpakken uit te proberen en over de grenzen van hun organisatie en huidige werkwijzen heen te kijken. Dit combineer je met didactische vaardigheden en ervaring in het verzorgen van onderwijs en training. Je bent een charismatisch docent die studenten weet te boeien, uit te dagen en te laten groeien, zodat ze zich ontwikkelen tot assertieve professionals op Hbo-niveau.

De colleges en practica voor de opleiding Farmaceutisch consulent verzorgen wij zowel online, als op onze locatie in Utrecht.

Wat ga je doen:

• Het verzorgen van zowel klassikale lessen, als webinars in de avonduren (eventueel ook overdag)
  • Het begeleiden van studenten
  • Het beoordelen van praktijkopdrachten en geven van formatieve feedback
  • Bijdragen aan onderwijsvernieuwing en het actualiseren van het curriculum
  • Onderwijs ontwikkelen op het gebied van management & organisatie, ondernemerschap en (persoonlijk) leiderschap

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt aantoonbare ervaring in het leiden en managen van teams, afdelingen en/of organisaties
  • Je hebt inzicht in organisatie- en bedrijfskundige processen
  • Je hebt kennis van en/of ervaring in ondernemen
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en/of ervaring in het farmaceutische werkveld
  • Je hebt affiniteit en ervaring met het geven en ontwikkelen van onderwijs
  • Je beschikt over didactische kwaliteiten
  • Je bent bekend met hedendaagse lesmethodes in zowel fysieke als online leeromgevingen
  • Je hebt een open, ondernemende en commerciële instelling, waarbij je het leuk vindt om actualiteit en innovatie in te brengen in organisaties en onderwijs
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt een proactieve houding en opereert zelfstandig binnen het team

Wij bieden

• Veelzijdige functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
  • Een marktconform salaris, gebaseerd op je ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • 8% vakantiegeld
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Professionele en informele werkomgeving
  • Betrokken, leergierige en gemotiveerde studenten met een directe binding en ervaring met de praktijk
  • De mogelijkheid om, naast de ingeroosterde lessen, de werkzaamheden flexibel in te delen
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Pensioen via Zwitserleven
  • Korting op je zorgverzekering
  • Een bijdrage aan een fitnessabonnement via Bedrijfsfitness Nederland (3195 aangesloten sportlocaties)
  • Aantrekkelijk fietsplan

Voor deze functie is het ook mogelijk om je als ZZP-er aan ons te verbinden, uiteraard gelden er in dat geval afwijkende voorwaarden.

Over ons
Capabel Hogeschool is een jonge en dynamische hogeschool, die volop in ontwikkeling is en constant haar onderwijs afstemt op de doelgroep en de actualiteit. Door de kleinschalige organisatie zijn wij als onderwijsteams in staat om flexibel te bewegen en snel innovatieve veranderingen door te voeren. Wij bieden zowel verkorte en volledige Hbo opleidingen, als maatwerk aan in zorg, welzijn en sociale zekerheid op onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

De opleiding Farmaceutisch Consulent richt zich op alle facetten van de ontwikkeling van de farmaceutische patiëntenzorg.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen. Mail je CV vergezeld met een motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Natascha Ayachi (Opleidingscoördinator Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent) via 088-2701233.