Docent Farmacie - Apotheker, 8-24 (loondienst/ZZP)

Wil jij jouw vakinhoudelijke kennis, ervaring en enthousiasme overbrengen op studenten en bijdragen aan de ontwikkeling van hoogwaardig farmaceutisch onderwijs?

Voor de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent zijn we op zoek naar betrokken apothekers met een passie voor patiëntenzorg.

De gehele opleiding Farmaceutisch consulent is praktijkgericht, waarbij studenten het geleerde steeds direct in de eigen praktijk dienen toe te passen. Wij vragen dan ook ervaring in de praktijk van de openbare, poliklinische of ziekenhuisapotheek en/of een aanstelling aan de universiteit.

De colleges en practica voor de opleiding Farmaceutisch consulent verzorgen wij zowel online, als op onze locatie in Utrecht.

Wat ga je doen?

• Het verzorgen van zowel klassikale als online lessen in de avonduren
  • Actief bijdragen aan onderwijsvernieuwing en actualiseren van het curriculum
  • Het beoordelen van praktijkopdrachten en toetsvragen
  • Het geven van formatieve feedback en het begeleiden van studenten

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt de masteropleiding Farmacie afgerond en je beschikt over een BIG-registratie als Apotheker
  • Je bent momenteel werkzaam als apotheker in de ziekenhuisapotheek, poliklinische apotheek, de openbare apotheek of als universitair docent (ervaring met en/of kennis van meerdere werkplekken is een pre)
  • Je bent op de hoogte van de actualiteit, regelgeving en trends op het gebied van farmacie en dagelijks handelen in de apotheek
  • Kennis van farmacotherapie, farmacokinetiek en –dynamiek, wet- en regelgeving en FPZ (kennis van of affiniteit met het doen van praktijkonderzoek is een pre)
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met het geven en ontwikkelen van onderwijs
  • Je beschikt over didactische kwaliteiten
  • Je bent bij voorkeur bekend met hedendaagse lesmethodes in zowel fysieke als online leeromgevingen
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je schept er voldoening in studenten groeigericht te begeleiden, te boeien, uit te dagen en te laten groeien

Deze functie vraagt inzetbaarheid als docent op farmaceutisch inhoudelijke modulen binnen de verschillende apotheekaandachtsgebieden, zoals farmaceutische kennis (denk aan farmacotherapie, farmacokinetiek en –dynamiek), wetskennis en farmaceutische patiëntenzorg.

Tevens bestaat de functie uit het herzien en actueel houden van het curriculum, het doorvoeren van nieuwe ontwikkelingen uit het werkveld en inzet bij het beoordelen en ontwikkelen van toetsing. Kortom, een veelzijdig en uitdagend takenpakket, waarbij telkens de student en praktijkgericht onderwijs centraal staat.

Wij bieden

• Veelzijdige functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
  • Een marktconform salaris, gebaseerd op je ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • 8% vakantiegeld
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Professionele en informele werkomgeving
  • Betrokken, leergierige en gemotiveerde studenten met een directe binding en ervaring met de praktijk
  • De mogelijkheid om, naast de ingeroosterde lessen, de werkzaamheden flexibel in te delen
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Pensioen via Zwitserleven
  • Korting op je zorgverzekering
  • Een bijdrage aan een fitnessabonnement via Bedrijfsfitness Nederland (3195 aangesloten sportlocaties)
  • Aantrekkelijk fietsplan

Voor deze functie is het ook mogelijk om je als ZZP-er aan ons te verbinden, uiteraard gelden er in dat geval afwijkende voorwaarden.

Over ons
Capabel Hogeschool is een jonge en dynamische hogeschool, die volop in ontwikkeling is en constant haar onderwijs afstemt op de doelgroep en de actualiteit. Door de kleinschalige organisatie zijn wij als onderwijsteams in staat om flexibel te bewegen en snel innovatieve veranderingen door te voeren. Wij bieden zowel verkorte en volledige Hbo opleidingen, als maatwerk aan in zorg, welzijn en sociale zekerheid op onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

De opleiding Farmaceutisch Consulent richt zich op alle facetten van de ontwikkeling van de farmaceutische patiëntenzorg.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen. Mail je CV vergezeld met een motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Natascha Ayachi (Opleidingscoördinator Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent) via 088-2701233.