Docent Anatomie en Fysiologie 8-16 uur (loondienst/ZZP)

Wil jij studenten enthousiast maken voor een beroep in de gezondheidszorg?

Als docent hbov sta je in direct contact met de student. Je verzorgt en coacht diverse lessen aan studenten in opleiding tot Hbo-verpleegkundige en Praktijk Ondersteuner Huisarts. Je bent in staat om een stimulerende leeromgeving te scheppen. Daarnaast ben je samenwerkingsgericht, flexibel en pragmatisch en weet je je goed staande te houden in een dynamische werkomgeving met betrokken en ge-engageerde collega’s.

Team hbov is een enthousiast en samenwerkingsgericht team dat met elkaar actief bouwt aan curriculum en onderwijs.

Wat verwachten wij van jou?

• Verzorgen van diverse lessen anatomie, fysiologie en pathologie op verschillende vestigingen (Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam)
  • Meedenken en ontwikkelen van curriculum en toetsing
  • Participeren in het docententeam

Wat kun je van ons verwachten?

• Een groeiende en innoverende organisatie waar je volop de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen
  • Een bruto salaris van max. €4500 (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van je ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • 8% vakantiegeld
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleiding en trainingen
  • Professionele werkomgeving
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Thuiswerkmogelijkheid (bijvoorbeeld in het geval van nakijken en beoordelen van opdrachten)
  • Pensioen

Ook is het mogelijk om je als ZZP-er aan ons te verbinden.

Over ons

Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs. Wij lopen voorop met praktijkgestuurd HBO in zorg, welzijn, farmacie en sociale zekerheid. Bij Capabel studeren ruim 450 studenten. Met het aan de hogeschool verbonden expertisecentrum STECR zorgen we voor een permanente afstemming op het actuele vakgebied. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Capabel Hogeschool heeft de volgende geaccrediteerde opleidingen: HBO Bachelor tot Verpleegkundige (croho 34560), HBO Bachelor Toegepaste Psychologie (croho 34507), HBO Bachelor SZ-professional (croho 39236), HBO Farmaceutisch Consulent (Croho 39209), HBO Bachelor Social Work (croho 34116), HBO bachelor Rechten (croho 39205) en HBO Master SZ (croho 70135).

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en een korte motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Josje Meester via j.meester@capabelhogeschool of via 088-2701233.