Capabel Hogeschool Logo
Eerste in zorg, welzijn en sociale zekerheid
Praktijkgestuurd
Erkend HBO
Direct toepasbaar

Basispsycholoog met ervaring als POH-GGZ, Utrecht/remote

Capabel Hogeschool is een kleine, niet bekostigde, dynamische hogeschool met een landelijke spreiding van opleidingslocaties. Zij biedt geaccrediteerde deeltijd- en voltijdopleidingen aan op het niveau van bachelor en master, alsook geaccrediteerde beroepsopleidingen en trainingen op maat. Meer specifiek gaat het onder meer om opleidingen verpleegkunde, praktijkondersteuning huisartsen, social work, sociale zekerheid, farmaceutisch consulent, arbeidsdeskundigheid, casemanagement en  toegepaste psychologie. Wat de opleidingsrichtingen met elkaar gemeen hebben is dat zij allen behoren tot het domein van gezondheidszorg, sociale zekerheid en welzijn.

Specifiek voor de nieuwe post Hbo-opleiding Praktijk Ondersteuner Huisarts-GGZ zoeken wij ter uitbreiding van ons bestaande ontwikkelteam een psycholoog met kennis van eerste lijns psychologische interventies.

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van een bestaand ontwikkelteam dat uit verschillende professionals uit onderwijs en werkveld GGZ bestaat. Specifiek breng je jouw expertise en deskundigheid over eerste lijns psychologische interventies, in bij het tot stand komen van het onderwijsprogramma en schrijf je mee aan het eindproduct. Onze inschatting is dat je wekelijks gemiddeld 2 tot 4 uur hieraan besteedt.

Met de start van de opleiding in maart 2021 willen we je tevens vragen lessen te verzorgen gericht op ‘pyschologische interventies en cognitieve gedragstherapie'. Uiteraard vindt roostering en planning in overleg plaats.

Wat breng je mee?

  • een WO masteropleiding psychologie
  • ervaring in de huisartsenzorg als POH-GGZ;
  • aantoonbare didactische en coachende vaardigheden

Wie ben jij?

Je bent samenwerkingsgericht met een grote mate van zelfstandigheid. Je bent flexibel inzetbaar en houdt van diversiteit. Je hebt een prima ontwikkeld analytisch vermogen en hebt improvisatietalent. Je vindt het leuk om nieuwe wegen te bewandelen en bent daarin mensgericht. Je functioneert proactief en bent een aanpakker. In een dynamische werkomgeving met betrokken en geëngageerde collega’s, weet je je goed staande te houden.

Wat bieden wij jou?

  • Een inspirerende werkomgeving
  • Een flexibele functie, waarin je voor een belangrijk deel zelf je werkuren kunt indelen en werklocatie kunt bepalen. Thuiswerken is veelal mogelijk
  • De mogelijkheid om te werken met kleine groepen en nieuwe werkvormen te ontwikkelen
  • Arbeidsrelatie en contractvormen zijn bespreekbaar.

Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaande jou voldoende geïnspireerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je graag eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Josje Meester of Henk de Niet via 088-2701233.