Apotheker-docent, 12-24 uur Utrecht (loondienst/ZZP)

Wij zijn op zoek naar veelzijdige, betrokken en flexibele apothekers die hun vakinhoudelijke kennis, ervaring en enthousiasme willen overbrengen op studenten en bij willen dragen aan de ontwikkeling van hoogwaardig farmaceutisch onderwijs bij de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent, gedurende 12 tot 24 uur per week.

De functie van Apotheker-docent vraagt inzetbaarheid als docent op farmaceutisch inhoudelijke modulen binnen de verschillende apotheekaandachtsgebieden, zoals farmaceutische kennis (denk bijvoorbeeld aan farmacotherapie, farmacokinetiek en –dynamiek), farmaceutische patiëntenzorg en praktijkonderzoek. Wij zoeken docenten die hun passie voor het vak en de patiënten(zorg) graag willen delen met onze studenten door hen mee te nemen in hun kennis en de studenten te trainen en begeleiden bij hun ontwikkeling tot zelfstandig farmaceutisch zorgverlener. Verder bestaat de functie uit het herzien en actueel houden van het curriculum en het doorvoeren van nieuwe ontwikkelingen uit het werkveld. Tevens worden docenten ingezet bij het beoordelen en ontwikkelen van toetsing, het geven van voorlichting en eventueel als leden van de examencommissie. Kortom een veelzijdig en uitdagend takenpakket, waarbij telkens de student en praktijkgericht onderwijs centraal staat.

Het werken bij een kleine, innovatieve onderwijsinstelling zoals Capabel Hogeschool vereist daarbij een brede interesse, betrokkenheid bij de opleiding(en) waarvoor je actief bent, nieuwsgierigheid, creativiteit, flexibiliteit, een voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering, initiatief en zelfstandigheid.

Herken je jezelf in bovenstaande, spreekt dit je aan en wil jij ons team komen versterken, dan komen wij graag met je in contact.

Wat vragen wij verder van jou?

• Je hebt de masteropleiding Farmacie afgerond en je beschikt over een BIG-registratie als Apotheker
  • Je bent momenteel werkzaam als apotheker in de ziekenhuisapotheek, poliklinische apotheek, de openbare apotheek of als universitair docent. Ervaring met en/of kennis van meerdere werkplekken is een pre.
  • Je hebt ervaring (en/of affiniteit) met het geven en ontwikkelen van onderwijs, bij voorkeur binnen het hoger onderwijs
  • Je beschikt over didactische kwaliteiten (pre)
  • Je schept er voldoening in studenten groeigericht te begeleiden
  • Je hebt een resultaatgerichte, oplossingsgerichte en studentgerichte instelling
  • Je bent flexibel inzetbaar voor het verzorgen van klassikale en online lessen in de avonduren en eventueel ook overdag.

Ben je (bijna) gepromoveerd? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Wat kun je van ons verwachten?

• Een gevarieerde, zelfstandige functie binnen een klein, gedreven, betrokken en bevlogen team
  • Enthousiaste, gecommitteerde en leergierige studenten, met oprechte interesse in ontwikkeling binnen hun vak
  • Inzet binnen de opleiding Hbo Farmaceutisch Consulent
  • Een bruto maandsalaris tussen de €3.500 en €4.500 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Pensioen

Over Capabel Hogeschool
Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend en praktijk gestuurd Hbo Bachelor- en Masteronderwijs. Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige Hbo opleidingen in zorg, welzijn, sociale zekerheid en recht. Het hart van de organisatie bevindt zich in Utrecht, tevens ook de leslocatie voor de deeltijd Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent.

Geïnteresseerd?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt om met ons kennis te maken? Stuur je CV en een korte motivatie naar solliciteren@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Natascha Ayachi (Opleidingscoördinator Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent) via n.ayachi@capabelhogeschool.nl of 088-2701233.