Capabel Hogeschool Logo
Eerste in zorg, welzijn en sociale zekerheid
Praktijkgestuurd
Erkend HBO
Direct toepasbaar

Werken bij Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is een innoverende en groeiende organisatie. Capabel Hogeschool heeft een uniek opleidingsmodel waarin gewerkt wordt met thematische leerprojecten. Geen reeks vakken maar thematische leerprojecten zijn bepalend in het onderwijs en stimuleren zo de leerprestatie bij studenten.

Capabel Hogeschool is ontstaan vanuit een breed aanbod in opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. Vanaf 2011 hebben we ons aanbod geleidelijk uitgebreid met opleidingen in zorg en welzijn en farmacie. Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs.

Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige HBO bachelor en master opleidingen. Capabel Hogeschool werkt samen met de landelijk werkende onderwijsinstelling Capabel Onderwijs Groep. Beide instellingen richten zich op betaalbaar particulier onderwijs.

De colleges verzorgen wij in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

Voor onze (hoofd)vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Voor verschillende leslocaties en t.b.v. online lesgeven zijn wij op zoek naar een:

Open sollicitaties ontvangen we graag via solliciteren@capabelhogeschool.nl

Les geven aan mensen die echt willen!

Docent Management en Persoonlijk leiderschap in de Farmacie, 16-24 uur (loondienst/ZZP)

Voor de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent zoeken we een docent Management, Ondernemerschap en Persoonlijk leiderschap die zijn/haar enthousiasme voor management- en commerciële vraagstukken en de kunst van leidinggeven wil delen met onze studenten.

Als docent ben je ervaren in het leiden van teams en projecten, het organiseren van werkprocessen en het aangaan van...

Docent Praktijkonderzoek Farmacie, 8-24 uur (loondienst/ZZP)

Voor de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent zijn we op zoek naar docenten en begeleiders van Hbo-praktijkonderzoek die met enthousiasme hun onderzoekkennis en ervaring met onze studenten willen delen.

Je hebt een brede interesse in en passie voor patiëntenzorg en draagt graag bij aan de innovatie en verbetering van de kwaliteit van (farmaceutische) zorg in Nederland. Daarbij haal...

Docent Farmacie - Apotheker, 8-24 (loondienst/ZZP)

Wil jij jouw vakinhoudelijke kennis, ervaring en enthousiasme overbrengen op studenten en bijdragen aan de ontwikkeling van hoogwaardig farmaceutisch onderwijs?

Voor de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent zijn we op zoek naar betrokken apothekers met een passie voor patiëntenzorg.

De gehele opleiding Farmaceutisch consulent is praktijkgericht, waarbij studenten het...

Docent/ontwikkelaar onderzoeksvaardigheden en onderzoeksbegeleiding, 8-40 uur

Capabel Hogeschool is een kleine, niet bekostigde, dynamische hogeschool met een landelijke spreiding van opleidingslocaties. Zij biedt geaccrediteerde deeltijd- en voltijdopleidingen aan op het niveau van bachelor en master, alsook geaccrediteerde beroepsopleidingen en trainingen op maat. Meer specifiek gaat het onder meer om opleidingen verpleegkunde, praktijkondersteuning huisartsen, social...

Veelzijdige Jurist voor Hoger Onderwijs, 20-24 uur (Utrecht)

Veelzijdige juristen opgelet!

Wij zoeken creatieve en flexibele juristen die hun vakinhoudelijke kennis en ervaring willen inzetten en delen voor de ontwikkeling en consolidatie van hoogwaardig hoger onderwijs. Het betreft een vacature bij Capabel Hogeschool voor 20 tot 24 uur per week

Het werken bij een kleine innovatieve onderwijsinstelling zoals Capabel Hogeschool...