Werken bij Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is een innoverende en groeiende organisatie. Capabel Hogeschool heeft een uniek opleidingsmodel waarin gewerkt wordt met thematische leerprojecten. Geen reeks vakken maar thematische leerprojecten zijn bepalend in het onderwijs en stimuleren zo de leerprestatie bij studenten.

Capabel Hogeschool is ontstaan vanuit een breed aanbod in opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. Vanaf 2011 hebben we ons aanbod geleidelijk uitgebreid met opleidingen in zorg en welzijn en farmacie. Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs.

Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige HBO bachelor en master opleidingen. Capabel Hogeschool werkt samen met de landelijk werkende onderwijsinstelling Capabel Onderwijs Groep. Beide instellingen richten zich op betaalbaar particulier onderwijs.

De colleges verzorgen wij in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

Open sollicitaties ontvangen we graag via solliciteren@capabelhogeschool.nl

Les geven aan mensen die echt willen!

Coördinerend hoofddocent Sociale Zekerheid en Recht, 24-40 uur (Utrecht)

Wil je als docent de voordelen van een kleine organisatie met volop ruimte voor eigen ideeën? De vakgroep

sociale zekerheid en recht

van Capabel Hogeschool biedt dat. Jouw juridische kennis en ervaring speelt een hoofdrol in een team dat alle competenties voor beroepen als SZ-professional, HBO jurist, Casemanager of arbeidsdeskundige dekt.

Als

hoofddocent...