Capabel Hogeschool Logo
Eerste in zorg, welzijn en sociale zekerheid
Praktijkgestuurd
Erkend HBO
Direct toepasbaar

Werken bij Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is een innoverende en groeiende organisatie. Capabel Hogeschool heeft een uniek opleidingsmodel waarin gewerkt wordt met thematische leerprojecten. Geen reeks vakken maar thematische leerprojecten zijn bepalend in het onderwijs en stimuleren zo de leerprestatie bij studenten.

Capabel Hogeschool is ontstaan vanuit een breed aanbod in opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. Vanaf 2011 hebben we ons aanbod geleidelijk uitgebreid met opleidingen in zorg en welzijn en farmacie. Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs.

Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige HBO bachelor en master opleidingen. Capabel Hogeschool werkt samen met de landelijk werkende onderwijsinstelling Capabel Onderwijs Groep. Beide instellingen richten zich op betaalbaar particulier onderwijs.

De colleges verzorgen wij in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

Voor onze (hoofd)vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Open sollicitaties ontvangen we graag via solliciteren@capabelhogeschool.nl

Les geven aan mensen die echt willen!

Veelzijdige Jurist voor Hoger Onderwijs, 16-24 uur (Utrecht)

Veelzijdige juristen opgelet!

Wij zoeken creatieve en flexibele juristen die hun vakinhoudelijke kennis en ervaring wil inzetten en delen voor de ontwikkeling en consolidatie van hoogwaardig onderwijs, bij Capabel Hogeschool gedurende 16 tot 24 uur per week

Het werken bij een kleine innovatieve onderwijsinstelling zoals Capabel Hogeschool vraagt in de eerste plaats...

Apotheker-docent, 12-24 uur Utrecht (loondienst/ZZP)

Wij zijn op zoek naar veelzijdige, betrokken en flexibele apothekers die hun vakinhoudelijke kennis, ervaring en enthousiasme willen overbrengen op studenten en bij willen dragen aan de ontwikkeling van hoogwaardig farmaceutisch onderwijs bij de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent, gedurende 12 tot 24 uur per week.

De functie van Apotheker-docent vraagt inzetbaarheid als docent...