Werken bij Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is een innoverende en groeiende organisatie. Capabel Hogeschool heeft een uniek opleidingsmodel waarin gewerkt wordt met thematische leerprojecten. Geen reeks vakken maar thematische leerprojecten zijn bepalend in het onderwijs en stimuleren zo de leerprestatie bij studenten.

Capabel Hogeschool is ontstaan vanuit een breed aanbod in opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. Vanaf 2011 hebben we ons aanbod geleidelijk uitgebreid met opleidingen in zorg en welzijn en farmacie. Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs.

Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige HBO bachelor en master opleidingen. Capabel Hogeschool werkt samen met de landelijk werkende onderwijsinstelling Capabel Onderwijs Groep. Beide instellingen richten zich op betaalbaar particulier onderwijs.

De colleges verzorgen wij in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

Open sollicitaties ontvangen we graag via solliciteren@capabelhogeschool.nl

Les geven aan mensen die echt willen!

Docent / Ontwikkelaar Onderzoeksvaardigheden 8-40 uur Utrecht (ZZP/loondienst)

Als docent/ontwikkelaar onderzoeksvaardigheden en onderzoeksbegeleiding ontwikkel je lessen en lesmateriaal op jouw vakgebied. Je verzorgt de bijbehorende klassikale lessen en begeleidt en ondersteunt studenten bij hun onderzoek in de verschillende stadia. Dat doe je op een studentgerichte en coachende wijze. Onder meer door het scheppen van een stimulerende leeromgeving. Bij voorkeur doe je dit...