Capabel Hogeschool Logo
Eerste in zorg, welzijn en sociale zekerheid
Praktijkgestuurd
Erkend HBO
Direct toepasbaar

Werken bij Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is een innoverende en groeiende organisatie. Capabel Hogeschool heeft een uniek opleidingsmodel waarin gewerkt wordt met thematische leerprojecten. Geen reeks vakken maar thematische leerprojecten zijn bepalend in het onderwijs en stimuleren zo de leerprestatie bij studenten.

Capabel Hogeschool is ontstaan vanuit een breed aanbod in opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. Vanaf 2011 hebben we ons aanbod geleidelijk uitgebreid met opleidingen in zorg en welzijn en farmacie. Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs.

Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige HBO bachelor en master opleidingen. Capabel Hogeschool werkt samen met de landelijk werkende onderwijsinstelling Capabel Onderwijs Groep. Beide instellingen richten zich op betaalbaar particulier onderwijs.

De colleges verzorgen wij in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

Voor onze (hoofd)vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Open sollicitaties ontvangen we graag via solliciteren@capabelhogeschool.nl

Les geven aan mensen die echt willen!

Docent/Coach Professioneel Schrijven Rotterdam/Utrecht, 24 uur

Heb je een grote passie om studenten te begeleiden tijdens hun groeiproces richting een startbekwame beroepsbeoefenaar?

Als docent/coach professioneel schrijven begeleidt je studenten binnen de opleiding Toegepaste psychologie. Je staat met deze rol een vaste dag per week in nauw contact met studenten uit de hele opleiding. Je begeleidt studenten bij hun individuele route naar een...

Planner 16-24 uur, Utrecht

Voor ons hoofd/servicekantoor in Utrecht zoeken wij een Planner voor 16-24 uur per week.

Capabel Hogeschool is kleinschalig. Er werken ca 30 docenten en er zijn ca. 600 studenten verdeeld over vijf locaties. Studentenzaken zit centraal in Utrecht. Omgang met elkaar is informeel en betrokken. De studierichtingen zijn zorg, welzijn, farmacie, sociale zekerheid en rechten.

Wat ga...

Docent Farmacie & praktijkonderzoek - Apotheker, 16-24 uur (ZZP/loondienst)

Voor de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent zijn we op zoek naar veelzijdige, betrokken en flexibele apothekers die hun vakinhoudelijke en onderzoekkennis, ervaring en enthousiasme willen overbrengen op studenten en bij willen dragen aan de ontwikkeling van hoogwaardig farmaceutisch onderwijs bij de Hbo-opleiding Farmaceutisch Consulent.

De gehele opleiding Farmaceutisch consulent...