Capabel Hogeschool Logo
Eerste in zorg, welzijn en sociale zekerheid
Praktijkgestuurd
Erkend HBO
Direct toepasbaar

Post HBO GEO-ICT Specialist

Niveau
HBO bachelor
Duur
18 maanden
Lesweek
Een vaste weekdag
Covid-proof op school
of (keuze) klassikaal vanuit huis
Erkenning
Komt overeen met delen van bacheloropleiding GEO-ICT (nog te accrediteren)
Lesgeld
Lesgeld
Per maand €500 of €8.250 (hele opleiding)

Beroep

Als GEO-ICT specialist houdt je je bezig met het ontwerpen en bouwen van GEO gerelateerde applicaties, programma’s en het testen van die programmatuur. Het gaat over alle ICT-systemen waarbij locatiegegevens betrokken zijn. Denk aan navigatiesystemen, satellieten, telecommunicatie (5G) en elektriciteitsnetwerken. Maar ook aan toepassingen bij het beheren en inrichten van de ruimte om ons heen: Basisregistraties en de Omgevingswet.

Voor wie

Heb je minimaal HAVO of MBO 4 en ben je analytisch? Vakken als wis- en natuurkunde gaan je goed af en je hebt werkervaring in software engineering.  Dan is de post HBO opleiding GEO-ICT specialist van Capabel Hogeschool in samenwerking met ICT Academie Apeldoorn de beste keuze. Hier leer je niet alleen programmeren maar juist alle competenties om een project te realiseren.

Waarom bij Capabel Hogeschool

Studieduur

18 maanden

Toelating en vrijstelling

Voor het volgen van de post HBO Geo-ICT specialist GEO-ICT deeltijd studie is een HAVO/VWO/MBO 4-diploma vereist. ervaring in ICT is wenselijk.

Covid-19 en vorm van onderwijs

Graag geven wij ons onderwijs door middel van bijeenkomsten in de vorm van werkcolleges en workshops. Door de maatregelen rondom Covid 19 is dat niet altijd mogelijk. Een deel van de colleges geven we dan ook in de vorm van webinars/ digitale colleges. 

Andere opleidingen

De Post HBO opleiding GEO-ICT Specialist is ontleend aan de Bacheloropleiding GEO-ICT deeltijd.

Beroepsdiploma of getuigschrift
Meerdere startmomenten
Al 20 jaar Hogeschool
Specialist in zorg, welzijn en sociaal
Heldere prijzen
OCW erkende HBO opleidingen
Locatie
Startdatum opleiding
Variant
Locatie en startdatum
Variant
Locatie,
Start-
datum
Variant

Inhoud

De inhoud van de studie GEO is opgedeeld in 3 Leerprojecten en afstuderen. In ieder Leerproject van een semmester verwerf je steeds kennis, vaardigheden en competenties over een wezenlijk onderdeel van, of mogelijke functie in, het werk als GEO-ICT'er. De thema's van de Leerprojecten sluiten zoveel mogelijk aan bij het feitelijke werk en bevatten altijd zowel praktijkopdrachten als kennisverwerving. De thema's en indeling van de Leerprojecten is als volgt:

  • GEO Informatie Data
    30 EC
  • Ruimtelijke analyse
    30 EC
  • GEO ICT Development
    30 EC

Certificaat

Bij het behalen van de drie leerprojecten ontvang je een certificaat : post HBO GEO-ICT specialist. Dit certificaat kan leiden tot vrijstellingen de nog te accrediteren bacheloropleiding GEO-ICT.

De kosten van de opleiding Post HBO GEO-ICT Specialist van Capabel Hogeschool zijn als volgt:

Lesgeld ineens
 € 8.250,- 
Lesgeld in termijnen
18 termijnen van  € 500,-
Examens
Lesmateriaal
N.V.T.
Inschrijfgeld
€0,-

Betaling van het lesgeld in termijnen verloopt uitsluitend via automatische incasso. Bij een studieduur van meer dan 12 maanden zijn de vermelde prijzen en termijnen per jaar. De algemene voorwaarden van Capabel Hogeschool zijn van toepassing.

Betaal je zelf de opleiding? Er zijn diverse (fiscale) regelingen waarmee je jouw studiekosten kunt verlagen. Kijk voor meer informatie bij Opleiding en Investering.

download brochure
schrijf je direct in