Verlenging korting voor Capabel MBO studenten

feb

feb

15% Korting voor Capabel MBO studenten bij vervolgstudie

We bieden graag een doorlopende leerlijn aan voor onze geslaagde MBO 4-studenten. Een flink aantal studenten ging jullie al voor. Meestal wordt er gekozen voor de HBO Bachelor Toegepaste Psychologie of Social Work. Beide opleidingen volgen goed na een MBO 4 Welzijn opleidng. De HBO bachelor opleidingen duren meestal 4 jaar, behalve de HBO Bachelor Farmaceutisch consulent. Deze duurt met diploma apothekersassistent 3 jaar. Deze opleiding wordt in deeltijdvariant gegeven.

Voor de voltijdvariant van onze HBO bachelor opleidingen heb je twee collegedagen per week. De lestijden zijn dan van 10.00 tot 16.00 uur.je kunt hiervoor studiefinanciering aanvragen. Bij het HBO is dat een lening.

De korting is verlengd tot 1 januari 2020. De korting telt voor alle opleidingen behalve die al korting hebben door de vouchers.

We hopen je binnenkort te verwelkomen!

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof
In de categorie Overig