Capabel Hogeschool Logo
Eerste in zorg, welzijn en sociale zekerheid
Praktijkgestuurd
Erkend HBO
Direct toepasbaar

Post HBO opleiding Adviseur Inclusieve Arbeidsorganisatie van start

16

mrt

16

mrt

Post HBO opleiding Adviseur Inclusieve Arbeidsorganisatie van start.

In mei start de eerste officiele post HBO opleiding Adviseur Inclusieve Arbeidsorganisatie. De opleiding biedt alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om Wajongeren en WSW'ers succesvol op te nemen in de eigen organisatie. Dit kunnen bedrijven en instellingen zijn.

Het is de eerste en enige opleiding in Nederland die evidence based en erkend kennis en vaardigheden over Inclusieve Arbeidsorganisaties aanbiedt. De opleiding kwam tot stand in samenwerking met UWV en Universiteit van Maastricht. Het door deze instellingen opgerichte Expertisecentrum Inclusieve Arbeidsorganisaties certificeert geslaagden.

Heb je eerder een training Inclusieve Arbeidsanalyse met succes gevolgd dan kan dit leiden tot vrijstellingen. Wil je voorloper zijn in kennis en vaardigheden over de Inclusieve Arbeidsorganisatie? Kijk dan bij de post HBO opleiding Adviseur Inclusieve Arbeidsorganisatie. De opleiding is op HBO Master niveau en leidt bij succesvolle afsluiting tevens tot 20 ECTS studiepunten binnen de Masteropleiding SZ.

 

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof
In de categorie Arbeidsmarktperspectief

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Hogeschool?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Zij
zijn bereikbaar via chat of telefonisch van ma t/m vr van 8:30 tot 17:00