Capabel Hogeschool Logo
Eerste in zorg, welzijn en sociale zekerheid
Praktijkgestuurd
Erkend HBO
Direct toepasbaar

Kansrijke beroepen via Getready4work

16

jan

16

jan

Leren met korting voor een kansberoep: GETREADY2WORK!

Een greep uit de krantenkoppen van de laatste tijd: “Helft toetreders arbeidsmarkt werkte niet vanwege opleiding”, “Aantal banen voor het eerst in 2 jaar tijd gedaald”, “Ruim miljoen mensen zonder baan kunnen of willen werken.” Dit zijn geen nieuwsberichten waar je vrolijk van wordt, zeker niet als je als werkzoekende thuis zit. Het UWV betaalt jouw uitkering dus je redt het wel, voor nu. Maar je bent het zat om op de bank te zitten, je hebt alle series op Netflix al gezien en het huis is nog nooit zo schoon geweest. Je wilt weer aan de slag! Je hebt een hele lading werkervaring op je CV staan, maar de leukste vacatures eisen net die ene specifieke opleiding. GETREADY2WORK biedt uitkomst.   

GETREADY2WORK is een initiatief om werkzoekenden te ondersteunen in het volgen van een opleiding om hen om te scholen in een kansberoep.

Met andere woorden: GETREADY2WORK helpt jou om een studie op je CV te zetten waarmee jij kans maakt op een baan in een sector waar ze staan te springen om mensen. Via GETREADY2WORK kun je een scholingsvoucher krijgen die je tot maximaal 2500 euro korting geeft op een opleiding. Eigenlijk klinkt het te mooi om waar te zijn: je gaat met 2500 euro korting een verkorte MBO opleiding volgen voor een beroep waar ze in Nederland een tekort aan hebben of verwachten. De kans op betaald werk na het succesvol afronden van je opleiding is groot. Wij ondersteunen gratis en vrijblijvend het gehele traject van de subsidieaanvraag voor jou, tot en met de scholing!

Wij houden het bij de vertrouwde opleidingen waar je nu, straks en in de toekomst nog veel profijt van hebt. Er is een tekort aan praktijkondersteuners en verpleegkundigen. Dit zijn twee voorbeelden van de opleidingen die je bij ons met de scholingsvoucher kan volgen.

Dus ben jij op dit moment werkzoekend, krijg je een uitkering via het UWV en wil je je omscholen in een beroep waarmee je verzekerd bent op werk? Ga dan naar www.getready2work.nl en meld je aan!

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof
In de categorie Arbeidsmarktperspectief

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Hogeschool?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Zij
zijn bereikbaar via chat of telefonisch van ma t/m vr van 8:30 tot 17:00