Capabel Hogeschool Logo
Eerste in zorg, welzijn en sociale zekerheid
Praktijkgestuurd
Erkend HBO
Direct toepasbaar

Farmaceutisch Consulent over naar Capabel Hogeschool

16

feb

16

feb

Overdracht Farmaceutisch Consulent van Saxion Next aan Capabel Hogeschool

 

De HBO bacheloropleiding Farmaceutisch Consulent zal vanaf 1 september 2017 worden uitgevoerd door Capabel Hogeschool te Utrecht. Dit betekent dat de registratie van de opleiding Farmaceutisch Consulent bij Saxion in het CROHO (Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs) wordt beëindigd en dat Capabel Hogeschool vanaf dat moment geregistreerd en geaccrediteerd is. Op deze wijze is continuïteit van de opleiding voor studenten en voor de beroepspraktijk verzekerd.

 

Voor de inhoud en kwaliteit van de opleiding heeft dit geen gevolgen. Capabel Hogeschool neemt van Saxion Next exclusief het onderwijsprogramma en studenten van de lopende opleiding over. Dit betekent dat ingeschreven studenten de opleiding volledig kunnen afmaken en de nieuwe opleiding voor schooljaar 2017/18 gewoon start gaat. Inschrijven of aanmelden kan via de site van Capabel Hogeschool: www.capabelhogeschool.nl

 

Capabel is gespecialiseerd in erkend onderwijs gericht op zorg, welzijn en sociale zekerheid. De opleiding duurt voor gediplomeerde apothekersassistenten drie jaar: er is vrijstelling voor het eerste jaar. De opleiding is vrijwel geheel op afstand te volgen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Hogeschool?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Zij
zijn bereikbaar via chat of telefonisch van ma t/m vr van 8:30 tot 17:00