Een verkorte opleiding volgen bij Capabel Hogeschool

mrt

mrt

Met een verkort traject je HBO Bachelor diploma halen? Dat kan bij Capabel Hogeschool. Je kunt onder andere via een verkort programma Verpleegkundige worden, Bachelor Social Work halen of Farmaceutisch Consulent worden. Hiervoor kom je in aanmerking als je bijvoorbeeld al een verwant MBO-diploma op zak hebt of veel relevante werkervaring. Wil je op basis van eerder verworven competenties in aanmerking komen voor vrijstellingen, dan kan een Ervaringscertificaat je daarbij behulpzaam zijn.

Een verkorte opleiding Verpleegkunde

Wanneer je een ervaren verpleegkundige bent, die werkzaam is in de gezondheidszorg én een inservice of MBO 4 diploma hebt met actuele BIG-registratie kun je bij Capabel Hogeschool je HBO Bachelor versneld halen. De verkorte opleiding Verpleegkundige duurt tussen de 16 en 18 maanden, afhankelijk van werkervaring. Een HBO Verpleegkunde verkort traject is intensief, maar haalbaar in combinatie met een relevante werkplek.

Social Work in 3 jaar

Bij Capabel Hogeschool kun je in 3 jaar je HBO Bachelor Social Work halen, wanneer je een MBO 4 diploma hebt. De MBO 4 diploma’s die in aanmerking komen voor een verkorte HBO opleiding zijn onder andere Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener, Sociaal Cultureel Werk of Pedagogisch Werk Jeugdzorg. Dit aangevuld met voldoende werkervaring, zorgt ervoor dat je in 3 jaar een verkorte Bachelor kunt halen.

Farmaceutisch Consulent voor de ervaren Apothekersassistent

Voor Apothekersassistenten met minimaal 2 jaar werkervaring is er de verkorte HBO opleiding tot Farmaceutisch Consulent. Binnen 3 jaar haal je bij Capabel Hogeschool al je HBO Bachelor voor deze opleiding. Tijdens de verkorte Bachelor word je in deeltijd opgeleid, zodat je naast je verkorte opleiding ook werkervaring opdoet.

Kort-hbo programma’s

Naast volledige verkorte HBO Bachelors biedt Capabel Hogeschool ook korte HBO programma’s aan waarmee je een certificaat, ECTS of zelfs een Associates Degree mee kunt halen. Een certificaat en ECTS haal je bijvoorbeeld met de kort HBO Ontwikkelingspsychologie en een Associates Degree haal je bij onze verkorte opleiding ervaringsdeskundige.

Jouw HBO diploma of niveau komt zo snel dichterbij! De gezondheid van onze studenten en medewerkers staat voorop. Daarom biedt Capabel Hogeschool momenteel al haar studenten 100% online onderwijs op afstand conform de voorschriften van het RIVM. Een online opleiding of thuisstudie volgen is dus mogelijk bij Capabel Hogeschool.

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof