Corona-update 20 mei 2020

mei

mei

De gezondheid van onze studenten en medewerkers staat voorop. Daarom biedt Capabel Hogeschool tot 15 juni, haar studenten onderwijs op afstand. Tevens starten we dan weer beperkt met toetsing, praktijklessen en begeleiding van kwetsbare studenten op de hogeschool.

Contact en informatievoorziening gaan voor onze studenten via de digitale leeromgeving (Mijn Capabel), de BigBlueButton, skype, telefoon en per e-mail. Volgens onze laatste evaluatie voldoet die aanpak in de ogen van de studenten. Alle lessen worden nu nog op de geplande tijdstippen gegeven via live webinar met behulp van de BigBlueButton(bereikbaar via Mijn Capabel).

Ondertussen beraden we ons op het geven van les met inachtneming van de eis van 1,5 meter afstand. Zodra dat vorm heeft gekregen, zullen we daar over berichten.

Wij verwachten uitgaande van de huidige situatie weinig gevolgen voor het studieverloop van onze studenten. Dit kan veranderen indien de periode van sluiting significant langer wordt. Wij volgen hierin het overheidsbeleid.

Mogelijk heb je aanvullende vragen:

Ben je student bij Capabel Hogeschool bel of e-mail je docent of studentenzaken via 088-2701233 of studentenzaken@capabelhogeschool.nl als er onduidelijkheden zijn.

Ben je nog geen student bij ons en heb je vragen over onze aanpak, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 088-2701277 of stuur een e-mail naar opleiding@capabelhogeschool.nl.

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof
In de categorie Overig