Corona-update 16 maart 2020

mrt

mrt

De gezondheid van onze studenten en medewerkers staat voorop. Daarom biedt Capabel Hogeschool tot 6 april haar studenten onderwijs op afstand. Technisch is dit volledig ingericht. Daarnaast werkt het merendeel van de medewerkers vanuit huis.

Contact en informatievoorziening gaan via onze digitale leeromgeving (Mijn Capabel), skype, telefoon en per e-mail. We evalueren regelmatig of onze aanpak voldoet. Vooralsnog gaan alle lessen op de geplande tijdstippen door via live webinar (bereikbaar via Mijn Capabel). Tentamens worden opnieuw gepland voor na 6 april.

Wij verwachten uitgaande van de huidige situatie weinig gevolgen voor het studieverloop van onze studenten. Dit kan veranderen indien de periode van sluiting significant langer wordt. Wij volgen hierin het overheidsbeleid.

Mogelijk heb je aanvullende vragen:

Ben je student bij Capabel Hogeschool bel of e-mail je docent of studentenzaken via 088-2701233 of studentenzaken@capabelhogeschool.nl als er onduidelijkheden zijn.

Ben je nog geen student bij ons en heb je vragen over onze aanpak, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 088-2701277 of stuur een e-mail naar opleiding@capabelhogeschool.nl.

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof
In de categorie Overig