15% korting met diploma Capabel Onderwijs Groep

mei

mei

Een leven lang leren, het wordt bijna een cliché maar toch is het in de huidige maatschappij wel van belang dat je blijft leren. De wereld om ons heen verandert zo snel, dat je wel moet blijven leren om al deze veranderingen te kunnen bijbenen. De overheid bemoeit zich er ook al mee. Zo heeft de overheid al diverse maatregelen, experimenten en regelingen bedacht om het blijven leren te stimuleren. Nou kan ik je gaan vervelen met al deze maatregelen, experimenten en regelingen. Maar dat gaan we niet doen. Bij Capabel Onderwijs Groep hebben we een kant en klare oplossing als je na je MBO diploma wil blijven leren. Geen maatregelen, experimenten of regelingen, maar gewoon een goede korting.

Als je je MBO 4 diploma hebt gehaald bij Capabel Onderwijs Groep dan krijg je 15% korting op een HBO opleiding van Capabel Hogeschool. Je kunt kiezen uit voltijd, deeltijd en beroepsopleidingen in de vakgebieden gezondheidszorg, welzijn en sociale zekerheid.

We kennen allemaal de universitaire opleiding tot psycholoog. Maar kennen we ook de opleiding Toegepaste Psychologie? Ik in ieder geval niet en dat is niet zo gek want het is een relatief nieuw begrip in het onderwijs en werkveld. In Nederland dan, want in het buitenland is het begrip ‘Applied Psychology’ al heel lang in gebruik. Wat is Toegepaste psychologie nou precies? Je leert mensen maar ook organisaties te begeleiden en coachen. Dit doe je vanuit gedegen kennis over menselijk gedrag, psychologische ziektebeelden en vaardigheden hiermee om te gaan. De doelgroep waar je mee gaat werken is zeer gevarieerd, zowel in leeftijd als in sociale en culturele achtergrond. Ook waar je na je opleiding gaat werken, kan erg variëren. Zo kun je in de Geestelijke gezondheidszorg gaan werken of als zelfstandige coach, maar ook op een afdeling personeelszaken of zelfs in de marketing. Kortom een zeer veelzijdig beroep en een mooie vervolgstap na je mbo opleiding.

De opleiding kan je volgen bij Capabel Hogeschool. Je volgt dan twee dagen per week colleges en je loopt stage zodat wat je geleerd hebt meteen kan toepassen in de praktijk. Uiteraard moet je ook zelfstudie doen, want het gaat niet allemaal vanzelf. Houd rekening met zo’n 15 tot 20 uur per week. Even een tijdsinvestering maar daarna heb je wel een hbo diploma op zak.

Naast Toegepaste psychologie bieden we nog meer opleidingen aan die mooi aansluiten bij je gevolgde mbo opleiding.

Je hebt bijvoorbeeld drie jaar geleden je diploma doktersassistent gehaald bij Capabel Onderwijs Groep en werkt die drie jaar ook al met veel plezier bij een huisarts. Dan heb je misschien al weer zin in een opleiding. De opleiding Kort HBO Praktijkondersteuner Huisartsen is dan ideaal voor je.

Je vindt alle informatie op de website van Capabel Hogeschool of bel met Lineke Koldenhof/Edwin Hondeveld, opleidingsadviseurs van Capabel Hogeschool: telefoon: 088-2701277 of per mail opleiding@capabelhogeschool.nl.

Wacht niet te lang met inschrijven, want de aanbieding geldt tot einde dit jaar.

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof
In de categorie Overig