Werken bij Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is een innoverende en groeiende organisatie. Het unieke opleidingsmodel geeft geleid tot praktijk-gestuurd HBO. Geen reeks vakken maar thematische leerprojecten zijn bepalend voor de ontwikkeling bij studenten.

Capabel Hogeschool is ontstaan met een breed aanbod in opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. Vanaf 2011 hebben we ons aanbod geleidelijk uitgebreid met opleidingen in zorg en welzijn en farmacie. Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend Hbo Bachelor en Master onderwijs.

Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige Hbo opleidingen in zorg, welzijn, farmacie, rechten en sociale zekerheid. Capabel Hogeschool werkt samen met de landelijk werkende onderwijsinstelling Capabel Onderwijs Groep. Beide instellingen richten zich op betaalbaar particulier onderwijs. al het onderwijs is praktijkgestuurd HBO.

De colleges verzorgen wij in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

Les geven aan mensen die echt willen!

Utrecht

Opleidingscoördinator Gezondheidszorg min. 24 uur (loondienst/ZZP)