Mijn Capabel

Vanaf 1 september 2017 gebruikt de hogeschool Mijn Capabel als Learning Management Systeem.

Privacy verklaring

Hier tref je de privacy verklaring van Capabel Hogeschool conform de AVG.

Downloads

De Voorwaarden waaronder Capabel Hogeschool onderwijs verzorgt kun je hieronder downloaden. Per 1-9-2017 zijn de Onderwijs en ExamenReglementen (OER) opnieuw vastgesteld*. Capabel Hogeschool is een door het ministerie van OCW erkende Hogeschool en voldoet aan de voorwaarden van het Keurmerk NRTO.

Vakantierooster

Voor collegejaar 2018- 2019 geldt:

Zomervakantie: 23 juli 2018 t/m 17 augustus 2018

Herfstvakantie: 22 t/m 26 oktober 2018

Kerstvakantie: 24 december 2018 t/m 4 januari 2019

Voorjaarsvakantie: 4 t/m  8 maart 2019

Meivakantie: 29 april t/m 3 mei 2019

Zomervakantie: 29 juli t/m 23 augustus 2019

Bureau Onderwijs- en studentenzaken

Op het bureau Onderwijs- en studentenzaken zijn taken bijeengebracht die betrekking hebben op de organisatie van het onderwijs. De werkzaamheden zijn (o.a.) gericht op:

Voor onderstaande zaken is iedereen welkom:

Examencommissies

Voor de opleidingen is er een examencommissie benoemd. Leden van de commissie zijn extern of  docenten van Hogeschool Capabel Hogeschool, betrokken bij de uitvoering van het onderwijs. De Examencommissie behandelt alle algemene zaken van de opleiding.

De taken en bevoegdheden van de Examencommissie zijn neergelegd in het Onderwijs- en Examenreglement.

De Examencommissie Sociale Zekerheid bestaat uit:
Drs. Lex Evers (voorzitter)
Mr. Annemieke Oostveen (secretaris)
Drs. Tony Laumen MBA

De Examencommissie Verpleegkunde bestaat uit:
Drs. Lex Evers (voorzitter)
Henk de Niet (secretaris)
Drs. Anita Faber

De Examencommissie Toegepaste Psychologie bestaat uit:
Drs. Lex Evers (voorzitter)
Henk de Niet (secretaris)
Drs. Hans van Iersel